Mmmm..... cookies...

Afdeling

Hunsballevej
1003-0

Afdelingen er beliggende på adressen Hunsballevej 1-11 i nærheden af Lavhedecentret, Gråkjær Arena, Stationen, VIA, daginstitutioner og Rolf Krake Skolen.

Afdelingen er opført i 1950 og består af 36 stk. 3-4 rums boliger i etagebyggeri.

Der er et fællesvaskeri og alle lejemål har altan og kælderrum.

Der er i de seneste år bl.a. totalrenoveret køkkener og udskiftet vinduer og altandøre samt totalrenoveret udearealer inkl. flere P-pladser. I 2009 er badeværelserne totalrenoveret.

Der er lade stander fra Clever, hvor beboerne selv skal bestille et abonnement hos Clever.

Der er indlagt fibernet fra Norlys.

Husdyrhold er ikke tilladt.

Boliginfo

Adresser

Hunsballevej 1-11,
7500 Holstebro

Ledige lejemål

3 vær. - 88 m2 - 5431 kr.

4 vær. - 88 m2 - 5431 kr.

Boligtype

Antal boliger

36

Energimærke

E

Andet

Altan: Ja
Elevator: Nej
Husdyr tilladt: Nej

Værelser

2-4

Størrelser

72-88 m2

Husleje

4732-5713 kr.

Indskud

12000-13700 kr

Ventetid

3 mdr.-2 år.

Skriv dig op her!

Vis i nærheden
Skoler
Indkøb
Transport

Klausuler

Tv-signalet kan leveres af Yousee via en kollektiv aftale, eller helt fravælges Husdyr i henhold til den til enhver tid gældende husorden.

Lejeren er indforstået med, at det ikke er tilladt at holde husdyr i ejendommen, ligesom sådanne heller ikke må tages i pleje, hverken i kortere eller længere tid

Det påhviler lejeren at renholde trappen. Trappevask bliver pt. udført af et rengøringsfirma. Udgiften er indregnet i huslejen.

Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet.